Apr
25
5:00 PM17:00

CoffeeTalk!

Keväällä ja syksyllä järjestetään Coffeetalk! -tapahtuma, joka kerää yhteen NY-alumneja ympäri Suomen. Coffeetalkissa pääset kuulemaan erilaisia alumnitarinoita sekä verkostoitumaan samanhenkisten nuorten kanssa.

View Event →
Jun
6
12:00 AM00:00

Tervetuloa NY-alumniksi!

Finaalin jälkeen on aika toivottaa uudet alumnit tervetulleiksi. Tapahtuma on tarkoitettu niin uusille kuin vanhoillekin alumneille. Pääset tutustumaan alumnijärjestön monipuoliseen toimintaan ja tapaat samanhenkisiä alumneja kautta Suomen!


Vuoden 2019 Tervetuloa NY-alumniksi  -tapahtuma järjestetään Helsingissä 6.6.2019 yhteistyössä Fennian kanssa. Tapahtuman kantavana teemana on “Minkä jäljen haluat jättää yhteiskuntaan?”
Lisätietoa tapahtumasta julkaistaan kevään kuluessa.

View Event →
Aug
28
to Sep 1

Kansainvälinen konferenssi Wienissä

Vuosittain järjestettävä NY-alumnien konferenssi. Konferenssi on verkostoitumistapahtuma, jossa pääset tutustumaan alumneihin ympäri maailmaa, osallistumaan mielenkiintoisiin workshoppeihin, kuuntelemaan inspiroivia puhujia sekä paljon muuta!

Tänä vuonna juhlitaan 100-vuotiasta NY-järjestöä, minkä kunniaksi konferenssi on nyt ensimmäistä kertaa täysin kansainvälinen ja näin suurempi kuin koskaan!

Konferenssi järjestetään elo-syyskuun vaihteessa Itävallassa, Wienissä.

Liity yli 400 alumnin joukkoon ja ilmoittaudu 15.3.2019 mennessä! Linkistä pääset ilmoittautumaan https://www.jaglobalalumniconference.org.

View Event →
Nov
24
to Dec 13

Alumnien vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään marras-joulukuun vaihteessa. Kokouksessa käydään läpi päättyvän vuoden tapahtumia ja suunnataan katseet tulevaan vuoteen. Kokouksessa valitaan myös uusi hallitus.

Kun vuosikokous on saatettu päätökseen on aika vaihtaa vapaalle ja viettää aikaa yhdessä rennommissa merkeissä.

View Event →
Jan
1
to Feb 15

Uuden hallituksen perehdytys

Vuosikokouksessa valittu uusi hallitus sekä menneen vuoden hallitus tapaavat tammi-helmikuussa perehdytyspäivän- tai viikonlopun merkeissä. Tarkoituksena tutustua omiin hallitusrooleihin, tulevaan vuoteen sekä muihin hallituksen jäseniin.

Vuoden 2019 perehdytysviikonloppu järjestettiin yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n ja Työeläkeyhtiö Elon kanssa Espoon Tapiolassa 2.-3.2.

View Event →