I am JA – juhlavuoden kansainvälinen kampanja alumneille

Junior Achievement -kattojärjestömme satavuotisjuhlavuoden kunniaksi on käynnistetty globaali I am JA -kampanja, jonka avulla alumnit voivat verkostoitua kansainvälisesti, jakaa ideoita sekä luoda yhteyksiä nykypäivän huippuyrittäjiin.

Kaikenlaista sosiaalisen median profiilikuvakehyksistä ja kansikuvista I am JA Video Star -kilpailuun – juhlavuosi tarjoaa paljon hauskaa ja mielenkiintoista tekemistä alumneille ympäri maailman!

JA_Video_Star_01.png

I am JA Video Star kilpailuun osallistuminen

Ohjeet vielä lyhyesti

  • Pituus enintään 60 sekuntia

  • Puhuttu englanniksi tai suomeksi (kansainvälistä kilpailua varten vähintään tekstitys englanniksi)

  • Kuvattuna vaakasuunnassa

  • Vastaat videollasi vähintään kahteen kilpailusivulla esitetyistä kysymyksistä

  • Video päättyy sanoihin ”Nimeni on [etu- ja sukunimi], ja I am JA”

  • Et ole Nuori Yrittäjyys ry:n tai JA Alumni Finland ry:n työntekijä

Huomioithan, että lähettämällä “I am JA” -videosi vahvistat olevasi NY-alumni ja hyväksyt sen, että JA Alumni Finland ry sekä Nuori Yrittäjyys ry voivat käyttää videotasi kilpailuun liittyvään arviointiin sekä markkinointiin. Emme käytä sähköpostiosoitettasi mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin vahvistusta ja yhteydenottoa varten. Kilpailuun osallistuminen on täysin maksutonta.

Nimi *
Nimi
http://
Kilpailun ehdot *
- Nuori Yrittäjyys ry sekä JA Alumni Finland ry saavat käyttää osallistujien videoita markkinointiin ja viestintään rojaltivapaasti. - Pidätämme oikeudet muokata, leikata ja yhdistää osallistujien videoita markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. - Emme vastaa kuvausten aikana mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. - Emme käytä yhteystietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin vahvistusta ja yhteydenottoa varten. - Kilpailuun osallistuminen on täysin maksutonta.

Lähde mukaan sosiaalisessa mediassa

Lataa I am JA -kehykset Facebook-profiilikuvaasi sekä muut materiaalit täältä.
Ladattavissa myös kansikuvat Facebookiin, LinkedIniin ja Twitteriin sekä valmiit kuvapostaukset Facebookiin, Instagramiin, LinkedIniin ja Twitteriin.